Contour-kit fra Makeup-revolution // lace-up fra Gina Tricot // falsk septum fra Girlcode.no // leppeprodukter fra Kylies lipkit // klokke fra Daniel Wellington // boots fra Eurosko // hatt fra Asos // neglelakk fra OPI // vipper fra Lotus Lashes // poncho fra Stradivarius // weekendbag fra Malene Birger // eyeliner fra Sephora

Skjermbilde 2015-12-10 kl. 17.29.55

Moten forandrer seg ikke kun med sesonger – ofte skjer det hyppigere da det fort kommer nye, populære elementer på markedet. Ingenting av dette er banebrytende nyheter, men det er disse produktene som er mest kjøpt i Norge den siste måneden, og derfor på #musthaves listen for sesongen. Jeg har selv gått til innkjøp av samtlige ting på listen (hvis vi ser bort ifra weekendbagen fra Malene Birger som er øverst på ønskelisten min om dagen) og jeg håper trenden holder seg til godt utpå nyåret. Jeg har vært interessert i sminke i mange år, men aldri sminket meg spesielt mye. Nå har jeg falt for trenden med concouring, mørke lepper, tykk eyeliner og falske vipper, og jeg elsker det! Litt skummelt med tanke på å bli avhengig, men foreløpig holder jeg meg til fire sminkefrie dager i uken. Jeg elsker også lace-up, både på klær og sko, og statementplagg som poncho, monochrome-vesken fra Malene Birger og en falsk septumpiercing topper et hvert antrekk! Hva tenker dere? ♥