Det er få kampanjer som gjør meg så glad som denne. Norwegian inspirerer den vanlige Oslo-borgeren til å besøke New York ved å gjøre Nationaltheateret stasjon om til storbyen, og jeg kjenner jeg lengter etter litt amerikansk galskap selv. For tre måneder siden flyttet en av mine nærmeste venninner alene til New York for å studere fotografi. Og når en av venninnene dine flytter til en by som det er det jo naturlig at man får lyst til å bli med! Dessverre har jeg ikke muligheten til å stikke av over lengre tid, men heldigvis har Norwegian billige billetter, så dere skal ikke se bort ifra at denne jenta sitter på flyet over atlanteren iløpet av våren. Jeg har nemlig funnet 10-dagers billetter i mars-måned til kun 2400,- kroner, og for den summen kommer jeg meg så vidt ut av Skandinavia med andre flyselskap!

New York er en by alle drømmer om å besøke, og 2016 handler for meg om å oppnå og se mine drømmer og reisedestinasjoner. Jeg vil danse på Times Square, synge i salen på Broadway, shoppe i Soho og fotografere i Brooklyn. Jeg vil se frihetsgudinnen og The New York Skyline. Jeg vil sitte på trappetrinnene utenfor The Metropolitan og gå i høye hæler utenfor leiligheten til Carrie Bradshaw. Jeg skal spise smashed avocado toast på The Butchers Daughter mens jeg leser New York Times og nyter en Starbucks-frappe og koser meg ♥

Jeg har samfart internett for billige billetter, og Norwegian er billigst. Reiser du på budsjett bør du reise til våren!