Jeg er svært ryddig av meg og seriøst på grensen til å ha sykelige problemer. Ting skal ligge i rette linjer, på riktig plass og alt må være på stell. Jeg har ingenting imot å stappe ting inn i klesskapet og gjemme ting under sofaen eller i en skuff om jeg får besøk, men alle synlige overflater må se tilnærmet perfekte ut. Kjæresten min klarer fint å la sokkene ligge igjen på gulvet og ha arbeidsverktøyene sine på spisestuebordet over natten, og da klikker det for meg. Jeg rydder han snart ut av huset. Han kan legge en kulepenn på bordet, og ti sekunder senere er den ryddet bort – selv om han skulle bruke den.

Jeg har ingenting imot husarbeid, men oppvaska HATER jeg. Jeg prøver å inngå et kompromiss med Stian der jeg rydder og vasker ALT mot at han holder sjakk på oppvasken, men han hater den like grenseløst som meg. Dessverre har vi ikke plass til oppvaskemaskin, noe som har irritert meg en hel del de siste fem årene vi har bodd sammen.

Jeg elsker sofaen min med en kopp te, en god tv-serie og noe god mat, men når det er helg er det ikke snakk om å få ro i sjela. Jeg MÅ ut av huset og jeg blir så rastløs at jeg omtrent tømmer en flaske vin alene og går på byen. Jeg kjeder meg alt for fort, og klarer ikke å kaste bort en helg på å sitte inne. JEG ER UNG FOR FAEN! Hverdagen derimot – sofaen kaller.

Jeg har aldri kræsjet et kjøretøy. Heller aldri fått en fartsbot! Jeg har faktisk ikke fått en parkeringsbot engang. Eller jo, én gang, men den fikk jeg annulert fordi parkeringsvakten gjorde en feil. Jeg vet ikke om jeg er flink, eller har flaks, men penger spart!

IMG_5436

Jeg liker ikke dessert eller kaker. Altså, jeg spiser det i dåp, bryllup osv, men jeg lager det aldri selv. Jeg baker generelt svært lite, noe kjæresten min syns er kjipt da han er tidenes kakemonster. Jeg elsker salt, men søtt gjør meg rett og slett kvalm. Julekaker som kakemenn, pepperkaker og sandnøtter gjør meg dårlig!

Jeg bryr meg ikke om sokkene jeg har på er like. Jeg kan like gjerne ha en kort og en lang, som en hvit og en sort. Jeg parrer aldri sokker, og det gjør samboeren min mildt sagt irritert. Han må nemlig ha helt like sokker, og når jeg tar en sokk fra hvert par blir det jo vanskelig å finne et matchende par.. Haha!

Jeg må alltid ha neglelakk på neglene. Jeg klarer ikke å gå en dag uten neglelakk, og føler meg rett og slett stygg og skitten uten farge på fingertuppene. Sort er en klassisk og trygg farge og den dekker det meste av gammel lakk, så jeg har alltid en sort lakk i sminkepungen – som forøvrig alltid er med.

Jeg er tidenes telys-brenner. Jeg bruker lett en pakke på 100 lys i uken. Det er alltid ti brennende lys i leiligheten, og det er som regel det første jeg gjør når jeg kommer hjem.

En annen ting jeg gjør når jeg kommer hjem er å hoppe rett i morgenkåpen. Jeg BOR i morgenkåpen min, og føler meg hjemløs og forvirret når den er til vask. Noen påstår jeg har den på meg 16 timer i døgnet, altså hele tiden bortsett fra timene jeg er på jobb.. *kremt*