ABONNOMENTSTJENESTER

IMG_9850IMG_9849

Sliter du med julegavene i år? Er det ikke like enkelt å finne noe til tante, onkel eller bestefar som du hadde trodd? Vi har alle vært i den samme situasjonen, men heldigvis finnes det løsninger. Et abonnement som varer hele året skaper ikke bare glede på julaften, men hver eneste måned eller uke helt frem til neste jul! Du har mye å velge i mellom, blant annet gavekort på musikkstreaming, film og tv-serier eller et magasin du vet faller godt i smak. Sistnevnte har jeg selv abonnoment på, og ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å rusle ut i postkassen i morgenkåpen for å hente et nytt magasin for så å sette seg ned i sofaen med deilig musikk og en kopp kaffe! Selv abonnerer jeg på Det Nye hos Bladkongen.no, og akkurat nå får jeg med en flott gave med på kjøpet, menlig Lulu’s make-up bag i julens farge, gull! Sist jeg tegnet abonnement fikk jeg en startpakke fra BareMinerals, og slike tilbud har de hele tiden. Når du bestiller abonnement gjennom Bladkongen.no kan du velge om det skal være til deg selv eller om det skal gis bort i julegave, og du kan taste inn adressen til mottageren på nettsiden. Enkelt og greit! ♥