SEKS TIPS TIL DEG SOM ER SENT UTE

DSC067581747551-10-1427702622086

Gavekort på en skjønnhetsklinikk er alltid en slager! Bor du i Drammen foreslår jeg Hokksundklinikken på vipper, bryn og massasje, og Oda Wam Hansen på injeksjoner og hudpleie. Om klinikkene har stengt kan du lage et hjemmelaget gavekort og betale for timen når det er aktuelt. Dette ga jeg til mamma og mormor i fjor, og det ble stor suksess!

Abonnement som varer hele året! Selv har jeg gitt bort abonnement på Fresh Fitness, Spotify, Wimp, Netflix, Viaplay, HBO og magasiner fra Bladkongen.no. Dette er julegaver som gleder fra januar til desember, og personen som mottar gaven vil ha deg i bakhodet hele året. Superkoselig! Dette kan du kjøpe på nett eller i butikk helt frem til og med selveste julaften.

Alkohol. Denne var kanskje ikke så kreativ og innovativ, men dette er en fin gave for de fleste over 18 år! En god flaske vin, en flaske musserende eller i mitt tilfelle: fireball! Jeg elsker å ha et lite lager i barskapet så jeg aldri trenger å stresse til polet om en festinvitasjon skulle dukke opp. Alkohol er alltid et godt gavevalg!

Gavekort på en av de mange kule nettbutikkene vi har! Gavekort kjøper du i nettbutikken og både du og mottakeren kan motta det på mail. Her foreslår jeg et Calvin Klein undertøysett fra Timarco.no (bruk rabattkoden BENEDICTE10 for å få rabatt på kjøpet) eller et gavekort på Karma.no (se dette innlegget først). KappAhl er også en kjede som har tatt seg voldsomt opp det siste året, og gavekort får du i butikken!

En annen ting du kan kjøpe er reiser! Her vil jeg anbefale et hotellopphold på Holmsbu spahotell eller shoppingferie i Gøteborg på Scandic Rubinen. Skal dere ut å fly vil jeg anbefale en tur til Gran Canaria, Rhodos eller Marbella. I Gran Canaria vil jeg anbefale hotellet Riviera Vista som jeg har skrevet om her. I Rhodos vil jeg anbefale Svea hotell om dere ønsker å besøke sentrum, eller DISSE villaene om dere ønsker litt fredeligere omgivelser eller reise sammen med flere. I Marbella anbefaler jeg dette leilighetskomplekset i Puerto Banus. Alle disse stedene har blitt samfart av norske bloggere, og kan anbefales på det varmeste! Du kan også booke shoppingtur til London eller New York. Sistnevnte har jeg allerede skrevet om HER, og i mars kan du reise for slikk og ingenting!

Ønsker du å kjøpe en morsom gave kan du fortsatt rekke den superraske frakten til Coolstuff.no. Jeg foreslår det hysterisk morsomme spillet BeanBoozled! Jeg kommer til å publisere en videoblogg iløpet av romjulen hvor jeg spiller dette spillet, og dere kommer til å le dere ihjel! Denne butikken har MYE kult!