Det er ikke til å stikke under en stol at dette har vært det mest minnerike året i mitt liv så langt. Jeg har fått utrolig mange nye erfaringer, jeg har reist mye, og vokst mye. På en annen måte har jeg også blitt mer barnslig, og jeg har lært meg å leve i nuet og tillate meg selv å være sprø og vill så lenge jeg fortsatt er ung. Det er som sagt ingenting jeg er mer redd for enn å ligge på dødsleiet med et tomt og kjedelig liv fullt av ting jeg angrer på å ikke ha gjort, så da er det bedre å hoppe i det å heller gjøre ting jeg angrer på å ha gjort.

Januar og februar druknet i arbeid. Mars måned brukte jeg på bloggarbeid, og denne måneden var jeg blant annet covergirl for Make-up Revolution. Jeg landet samarbeidet med Eroma Perfumes, deltok på pressemøter med Dermanor og tapte utrolige 28 centimeter på et samarbeid med Bailine. Jeg reiste også på en lang-weekend på Norefjell med kjæresten, fetteren min og pappa – noe vi allerede har planlagt å gjenta neste mars.

Gran canaria

2015 startet med fullt kjør på jobb, og etter hvert som bloggen tok av ble det mindre jobbing. Jeg fikk tilbud om å få være med på sponset reise til tre ulike destinasjoner og spille inn web-serie med bloggportalen Femelle.no, og jeg hoppet i det uten å i det hele tatt vurdere det hele med venner, familie og kjæreste. Vips var vi i april, og jeg sto på Gardermoen med ti ukjente jenter. Hello, Gran Canaria!

Her ble det photoshoots for samarbeidspartnere, fyll og fanteri i Puerto Rico, late dager ved bassenget på Riviera Vista i Playa del Cura og shopping med leiebil på tvers av øya. En recap av bloggturen finner du her:

Plutselig var det mai, og etter å ha vært hjemme i nøyaktig seks dager fant jeg meg selv på Gardermoen igjen. Denne gangen med fem andre femellebloggere, på vei til Hellas, destination: Rhodos. Vi fikk servert hvert vårt rom på en luksusvilla utenfor Lindos, og her levde vi livet med eget basseng og leiebil, og kort vei til stranda hvor vi hadde et watersport-senter helt for oss selv. Også her hadde vi photoshoots for samarbeidspartnere, og vi fikk oppleve kulturlivet, gresk cuisine, hard festing i Rhodos by, og selvfølgelig myye shopping. Selv havnet jeg på sykehuset i heftig bakrus etter å ha dykket for mye i vannet. Barnslig sa du?

rhodos

Etter å ha vært hjemme i to uker var det klart for 17. mai-feiring. Stian hadde lyd og lys på drammenstreffet, det største russetreffet i vår region, og jeg og venninnene mine var backstage-ansvarlige for Innertier, Morgan Sulele og Robin Veela. Det hele endte med heftig vorspiel i sofagruppa til gutta, og vips sto vi på scenen med hele gjengen og danset foran x-antall drammensruss. Dagen etterpå bestod av total edruelighet og et fantastisk selskap på Toppenhaug i Drammen. Mai nærmet seg slutten, og vips fant vi oss selv på Findings Festival i regi av radio NRJ. Jeg hadde fått billetter og hotellopphold for meg og kjæresten, og med oss fikk vi venninner fra Drammen og et par jenter fra femelleturen til Rhodos. Findings var totalt kaos, og jeg er sykt klar for neste år!

Juni kom, og jeg var mye i Oslo i forbindelse med bloggarbeid. Jeg begynte på en juicing-kur, og startet samarbeidet mitt med Adams Matkasse. Jeg hadde også årets første hagefest, og film fra kvelden finner du HER. Senere i måneden reiste jeg og Stian på kjærestetur til leiligheten vår i Sunny Beach, Bulgaria, og vi tilbragte to uker i sol og varme med god mat, nye bekjentskap og mange morsomme og romantiske opplevelser. Vi besøkte også en bulgarsk by vi ikke hadde sett før, og hadde en lang dag med shopping, sightseeing og kulturliv i Bourgas før vi satte snuten mot Oslo igjen.

sunnybeach

Juli kom, og jeg begynte i 100% stilling på Sonans igjen. Nå var det to harde måneder med arbeid foran meg, men jeg hadde allerede takket ja til en ny web-serie innspilling i Marbella i september, så jeg hadde mye å se frem til. I juli hadde jeg bursdagsfest igjen hvor vi spilte inn musikkvideo (link her), men før det dro jeg med meg hele guttegjengen til Tønsberg for å se Postgirobygget på brygga. Det hele endte med fyll og fantastisk kaos, og dere hadde super underholdning på snapchat, noe dere mobbet meg for i laaang tid – haha! Jeg var også på fotballens dag i Holmsbu hvor jeg spiste skalldyr og drakk øl og hvitvin til langt ut på natta. Slike tradisjoner er verdt å ta vare på! Det var også denne måneden jeg fikk dilla på croissanter, noe som har vært skadelig når jeg ser på baderomsvekta. Fnis!

August og totalt kaos på jobb. Jeg jobbet døgnet rundt og gledet meg til ferie. Jeg hadde et par dagsturer, blant annet en harrytur og en ny tur til Tønsberg hvor jeg landet et samarbeid med greske Ioanna Kourbela og deres avdeling på Tjøme. Jeg blogget mye om make-up, men hadde lite tid til blogg og var mest aktiv på Instagram og Snapchat. Webserien fra Rhodos kom ut, og hver søndag delte jeg nye episoder med dere. De kan dere se HER.

marbella

September, Marbella, Spania. Ny reise med bloggerne – denne gangen til det mest luksuriøse stedet jeg har vært. Puerto Banus har lenge stått på bucketlisten min, og det å få shoppe på havna, bade på Ocean Club Marbella og feste på Tibu gjorde ferien helt magisk! Det at vi i tillegg fikk tilgang til VIP-avdelingen på avsluttningsfesten til Ocean Club Marbella gjorde ferien til en av de beste jeg har hatt noensinne. Vi hadde tidenes penthouse-leilighet øverst i Puerto Banus og ble kjent med mektige mennesker som hadde hele byen rundt lillefingeren. Dette levde vi godt på den uken vi var tilstede. Det var mye bobler i glassene våre denne uken, men dessverre lite filmmateriale. Om det i det hele tatt er noe å presentere til følgerne våre vil tiden vise!

Oktober, høst, favorittårstiden. Fantastisk mote, mye shopping og til og med et par antrekksbilder til dere! I oktober reiste jeg til København med en av mine beste venninner, og her ble det også mye shopping og bobler i glasset. Jeg delte mange oppskrifter med dere, og blogget mye om skjønnhet. Jeg landet et samarbeid med et nytt hairextensionsmerke, Rapunzel of Sweden, og jeg fortsatte å jobbe for både Ioanna Kourbela og var mye i Oslo. Jeg skrev et blogginnlegg som ble delt tusenvis av ganger i sosiale medier (link her) og plutselig var jeg tilbake på bloggkartet etter å ha hatt en liten topplistepause. Jeg fortsatte å dele oppdateringer fra oppholdet i Marbella, og hadde mye på hjertet – noe som ble fort synlig i debattkategorien.

November. Jeg ble nominert som årets femelleblogger, og er fortsatt med i konkurransen om å stikke av med premie, heder og ære. Jeg begynte å pynte til jul allerede denne måneden, og jeg landet et nytt og spennende samarbeid med nettbutikken Karma.no der jeg blant annet spilte inn en videoblogg med kjæresten. Jeg fikk besøk av tidligere femelleblogger, Kamilla, og sammen jobbet vi med bloggene våre. Vi deltok også på Out Of Office sitt L’Oréal-event i Oslo sammen med motebloggerne Anette Haga og Marie Wolla, og mammabloggeren Celina Stamper. Jeg gikk catwalk for Ioanna Kourbelas fashionshow i Asker, og skrev et nytt debattinnlegg om IS som også tok av i sosiale medier. Det var denne måneden jeg fikk dilla på septum-piercing igjen, og jeg spiste chia-pudding som om jeg skulle fått betalt for det.

Jeg håper dere har hatt et morsomt blogg-år sammen med meg, og at dere stemmer meg frem som årets blogger. Jeg håper også dere følger meg i sosiale medier for en litt annen vinkling på hverdagen min – du finner meg på Haugaard91 på alle apper. Jeg gleder meg til neste år!