God torsdag til alle dere som er friske og oppegående i dag! Til dere andre: god bedring. Selv ligger jeg på sofaen i onepiecen med nesespray, halspastiller, te og smoothie mens jeg ser på Petter Uteligger og forsøker å bygge opp immunforsvaret. Hemsedal tok knekken på de fleste av oss, men siden søndag har jeg jobbet tolv-timers dager, og aldri helt rukket å bli frisk. I dag måtte jeg ta en liten time-out, noe som også betyr at jeg uteblir fra årets første fotballtrening. Jeg hater å gå glipp av sånt, men helsa og jobben er dessverre viktigere enn fotballen – iallefall i nåværende divisjon. HEHE. Planen i dag er å gjøre absolutt ingenting. Jeg har gjort ukesinnkjøpet og fylt kjøkken – og kjøleskap, så jeg skal ligge i fosterstilling på sofaen og høvle innpå med frukt og grønt for å fylle kroppen med de næringsstoffene den trenger. Hva er deres planer? Flere enn meg som ligger halvdøde på sofaen etter en ekstrem nyttårshelg? Det fortjener dere. Jeg og. Haha! ♥

IMG_6447IMG_6449

SPONSET ALMANAKK FRA PERSONLIGALMANAKK.COM. DESIGN DIN EGEN HER!