Uansett hvor syk jeg er, så står middagen på bordet. Det hender jeg tyr til enkle løsninger som take-away sushi eller chineese, men i dag ble det deilig parmesankrydret kylling, chilibearnaise, bulgur og poteter. Det er mange som tror at god mat tar lang tid, men etter å ha gått kokkeutdanningen og jobbet på profesjonelt kjøkken vet jeg godt at det kun handler om venting. Så jeg skriver blogginnlegg og fotograferer mens kyllingen og potetene står i ovnen og godgjør seg, så anretter jeg middagen senere før jeg fotograferer maten til blogg og snapchat ♥

TO PERSONER

Tre kyllingfileter, fire poteter, to desiliter bulgur, chilibearnaise (Eldorados ferdigsaus er best!) ruccola, avocado, en tomat, brokkoli, champignon, fersk timian, sesamfrø, parmesan, balsamico og en velutstyrt krydderhylle!

IMG_6450IMG_6454IMG_6456

SLIK GJØR DU:

Mariner kyllingfileten i en blanding av balsamico, parmesan, timian, sesamfrø, salt og pepper. Stek kyllingen på 180 grader i en ildfast form, og skjær potetene i båter og legg de på et bakepapir ved siden av kyllingen. Kok opp vann og hell over bulgurblandingen. Dette tar fem minutter, så pass godt på at det ikke svir seg i bunn av kjelen. Mens alt koker og steker skjærer du opp brokkoli og champignon i biter, og deler tomatene i to på midten. Når kyllingen har ca åtte minutter steketid igjen kaster du grønnsakene inn i ovnen sammen med kyllingen og venter til det hele er ferdigstekt. Server med chilibearnaise og knust avocadosmør. Bon apetit!