Det er over to år siden jeg begynte med vippeextensions, og jeg har hatt et fast samarbeid med Camilla og Madeleine på Hokksundklinikken. På torsdag var jeg innom for å preppe både hud og vipper til årets største bloggfest, og jeg ba om å få en mer dramatisk look enn tidligere. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært så fornøyd! Jeg gikk for 14 millimeter da mine egne vipper er ganske lange og sunne (på tross av to år med fast vippebruk) og resultatet er fantastisk! Jeg elsker at de likevel ser naturlige ut i forhold til mange andres vippeextensions, og liker at de sprer seg så jeg får et våkent blikk. Det er mange som setter vipper mot sin hensikt slik at kundene forlater salongen som en dragqueen, men det har vi virkelig unngått her. Vippeteknikeren påsto at jeg fortsatt har masse vipper jeg kan feste extensions på, men det hadde jeg ikke tid til på torsdag. Tenk dere hvordan det hadde sett ut! Jeg burde nesten booke en ny time for å se hva resultatet kunne blitt.. Hokksundklinikken er etter min mening fylkets beste og billigste på vipper. Book time her.

P1160003

Omtrent all sminken min denne dagen er fra Make-up Revolution! Jeg har brukt en base fra BareMinerals og en maskara fra L’oréal, men både contour-palettet, brynsproduktene, leppestift og solpudder er hentet fra Make-up Revolutions nettbutikk. Visste dere forresten at de stadig vekk har pop-up stores i Oslo? Bare et lite tips! ♥ ♥ ♥