Spørsmål: er all maten du lager bestilt gjennom Adams matkasse?

IMG_6628

Nei, jeg lager all maten min selv, helt fra bunnen av. Jeg gikk restaurant og matfag på videregående og jobbet en del som kokk før jeg utdannet meg videre som journalist, så jeg har alltid interessert meg for matlaging og utforsking av nye retter og oppskrifter. Jeg testet Adams matkasse en periode i sommer og fikk mye inspirasjon til retter derfra, og mye av det har jeg tatt med meg videre i matlagingen. Jeg hadde for eksempel aldri tenkt på å dra inn bulgur, hummur og byggrynsris i en rett om det ikke var for dette samarbeidet. Nå bruker jeg det istedenfor både ris, pasta og poteter, og det er sunnere og mye mer smakfullt enn de andre tomme karbohydratene! Denne retten inneholder mye proteiner og sunt fett, og energi fra lite, men riktige karbohydrater. Fisken steker jeg i folie i ovnen med chili, hvitløk og sesamfrø, og når fisken nærmer seg ferdigstekt har jeg over rå sopp og brokkoli så de blir ferdig på samme tid. Byggrynsrisen koker jeg opp ved siden av, og jeg serverer med hvitløksrømme og avocado. Enkelt, raskt, sunt og veldig, veldig godt! Bon apetìt ♥

TO PERSONER:

2 laksefileter, 1 avocado, 2 pakker byggrynsris boil in bag, 1/2 brokkoli, 4 champignon og krydder etter smak.