Det er to uker siden jeg skaffet meg det nyeste tilskuddet til Apple, og jeg har blitt godt kjent med den nye telefonen min – både positivt og negativt. Telefonen er 4,7 tommer stor, veier usle 143 gram og passer helt perfekt i selfiehånden min! Den største overgangen fra 5 til 6S må være den superraske fingeravtrykkscanneren for å åpne mobilen. Jeg trodde aldri denne funksjonen skulle være så viktig, men HERREGUD så deilig det er å slippe å taste den dumme koden! Telefonen er stilren og har et enkelt og lekkert design med blanke og runde overflater, og jeg er glad jeg valgte rose-gull da jeg valgte ut min telefon. Dekselet er fra Malene Birger ♥

IMG_6635

Telefonen har 3D touch, og har arvet noen av touch-egenskapene til Macbookens mousepad. Det er enklere å snu bilder og zoome, og det er flere ulike funksjoner som kommer frem om man bruker spesielle fingerkombinasjoner til å bla med. Telefonen har ansiktsgjenkjenner, selfiefunksjon med nedtelling, retinaskjerm som lyser opp og fungerer som blitz på frontkamera og kommer med 4G+ og IOS9. Du får med mobillader og Apple original headset ved kjøp, og ett års garanti fra leverandør. Den har også overlegen grafikk, noe som er viktig for de som spiller mye på mobilen. Telefonen er også designet med en ny type aluminium som ikke skal bøye seg slik den forrige modellen ble kjent for å gjøre. Innmaten skal være raskere, og det opplever jeg selv da jeg laster ned lange snapstories og tunge apper. Telefonen kommer også med Siri som endelig er på norsk!

IMG_6740

Kameraet rommet 12 megapixler og filmer i det som kalles 4K selv om telefonen ikke besitter en 4K skjerm. Den har lynrask fokus, tar skarpe bilder på lik linje som speilreflekskameraet mitt, og filmer i full HD. Det beste må kanskje være at du kan zoome mens du ser på video! Du kan også ta HDR-bilder og fotografere med innstillingen «live photos» som beveger seg i bildegalleriet i ettertid. Frontkameraet på en annen side har kun 5 megapixler, og selv om det tar knallbra selfies i kamera-appen svekkes kvaliteten betraktelig på apper som for eksempel Snapchat. Mulig jeg er kresen og har dårlig hukommelse, men jeg mener selfiene i Snapchat ble bedre på iphone 5.

IMG_6741

Jeg kommer mest sannsynlig til å være en Apple-jente så lenge jeg lever!

KJØP IPHONE 6S HOS CDON.NO HER