HER ER ÅTTE TING SOM IRRITERER MEG PÅ EN HELT VANLIG TIRSDAG I JANUAR


Alle dere som føler det er greit å dra på søndagstur i ett-felts 80-sone på hvilken som helst stressende rush-hverdag. Jeg tror ikke det finnes noe mer irriterende enn folk som sitter å sløver bak rattet, på lik linje med dere idioter som syns det er greit å kjøre litt saktere fordi dere snakker i telefonen og tror det gjør situasjonen mindre farlig å kjøre i rullator-fart. Har dere sjålet førerkortet? Forvent dere en finger, blendende langlys og en hvilende hånd på hornet fra min side. Bitches.

De gamle damene på posten som ikke skjønner at folk har dårlig tid. Altså, når klokka er ti-på-stengetid og det er 30 mennesker i kø, da er det kanskje på tide å speede opp farta litt, eller? Det virker ikke som de vil hjem! For ikke å snakke om hvor UTROLIG god tid de har mellom hver kunde. Null stress å koke seg en kopp kaffe før det er min tur hvertfall! Kan det ikke komme en enklere løsning for oss som ikke skal hente rekommanderte pakker snart?

Uinteressante idioter som føler de kan sende meg femhundre snaps i døgnet bare fordi jeg har åpen snapchat. Nei, jeg vil ikke se ungen din hvert femte minutt. Jeg vil heller ikke se hele fotballkampen som går på Viasat – da hadde jeg kjøpt meg kanalen og sett det selv. Skal du legge ut uinteressante snaps, legg de på story. Da kan jeg velge selv om jeg vil klikke meg inn eller ikke.

Folk som ikke innser at blogging er en jobb på lik linje som journalister, forfattere og fotografer. På lik linje som en nettavis får bloggere betalt for klikk, annonser, produktplassering og reklame. Hvis du syns jobben til Beckham er å sparke fotball, så er vel jobben til Sophie Elise å blogge? Alt som genererer inntekt til enkeltindivider og skatt til samfunnet er for meg en jobb, enten du er lege eller prostituert. (Betal skatt, hore!)

IMG_6268

Jenter som ser ned på meg fordi jeg prioriterer andre ting i livet enn giftemål og kids. Jeg er 24 år gammel, og har hele livet foran meg. Jeg har ikke dårlig tid, og selv om jeg vet at livet ikke stopper opp når man får barn så vet jeg med meg selv at jeg blir en bedre mor når jeg får roet ned den festglade og eventyrlystne sjela mi. Det går sikkert fem år til før du ser meg med en bolle i ovnen, så ikke tenk på deeet. Jeg skal ikke angre på en dritt når jeg blir gammel – hvertfall ikke på ting jeg IKKE fikk gjort. Jeg er i førsteomgang en karrierekvinne, og selv om jeg ikke har en doktorgrad i et forskningsyrke betyr ikke det at jeg ikke har baller i lufta.

Mennesker med to ansikt. Her gjelder spesielt bloggere som virker som tidens søteste og uskyldige jenter på nett, men som virkelig er både fæle, overlegne, diskriminerende, frekke og usmakelige i virkeligheten. Jeg kan love dere en ting – mange av favorittbloggerne deres er noen skikkelig bitches. Jeg blir så kvalm av sånt!

Jentedrama. Altså, går det an å snakke sammen uten å måtte screenshotte samtaler og sladre på hverandre? Må man alltid være to mot en? Hvorfor skal man gå rundt å slenge dritt og spekulere, istedenfor å bare spørre rett ut? Er ikke hemmeligheter verdt noen ting lenger? Det er så mye jeg aldri kommer til å forstå. Det er vel en grunn til at jeg alltid blir bedt på guttekveld – vi forstår hverandre.

Venner som tar for gitt at jeg skal støtte deres side i en sak. Altså, jeg vet ikke hva dere har lært og hvordan dere er oppdratt, men jeg støtter alltid den jeg mener har rett, eller den som blir offer for urettferdighet. Ikke tro jeg er partisk bare fordi jeg kjenner deg best. Jeg har ingen problemer med å fortelle deg når jeg er uenig, og dessverre er mange svært misfornøyd med den egenskapen. Jeg har alltid støttet de svake, og heier gjerne på en underdog for å irritere deg.