..det er greit å reise alene, og til tider kanskje til og med litt godt. Jeg må ikke ha med meg familie, kjæreste eller venner for å ha det gøy eller trygt. Venner finner man overalt. Reisene jeg hadde til Gran Canaria, Rhodos og Marbella i fjor har vært utrolig lærerike, og jeg gikk ut av komfortsonen på mange måter.

..det er greit å skryte av ting man har opplevd, og det er helt ok å være litt overfladisk iblant. Jeg er en veldig jordnær jente, og for mange kommer det som et sjokk at jeg er en av «rosabloggerne». Men det er helt greit, og jeg har skjønt at det er greit å snakke om det jeg faktisk driver med og samtidig være stolt av det.

..prosecco stjeler dagens lykke fra morgendagen ved å gjøre meg for fort full, og veldig fyllesyk. 2015 har også minnet meg på at jeg ikke lenger tåler alt av alkohol, og at det er helt greit å drikke vann fra klokken elleve. Jeg trenger faktisk ikke de drinkene på byen.

..at jeg ikke er gammel selv om jeg nærmer meg 25. Jeg har festet flere ganger i måneden, drukket på en onsdag, danset på bordene, kastet meg selv ut av utesteder og vært litt bajas. Og det er helt greit, for det viser seg at alle andre også føler det sånn, er sånn, eller kunne ønske de hadde det sånn.

..kjærlighet er viktig. Selv om man kanskje glemmer å sette pris på det man har rett foran seg så innser man fort at man ikke klarer seg uten når slutten truer med å banke på døren. Det kan være et sykt familiemedlem, et brudd med en venn eller en ubehagelig krangel. Jeg må sette mer pris på alle rundt meg!

..karriere, livskvalitet og mål er viktig. Jeg har alltid vært glad i fridager, glad i å sove lenge, og glad når noen avlyser noe jeg egentlig ikke hadde veldig lyst til i førsteomgang. Nå takler jeg å jobbe 14-16 timer om dagen. Jeg forsover meg aldri. Jeg har 100% kontroll på økonomi og budsjetter, og jeg jobber hardt for å nå målene jeg har satt meg. De få endringene jeg gjorde i slutten av året har allerede vist seg å være nyttig.

..jeg er beinhard. Jeg har gjort så mye sprøtt dette året som tilsvarer at jeg rett og slett er helt rå.

IMG_6399blogg

HVA HAR 2015 LÆRT DEG?