OSLO 09.45 AM

P1316812

Da var jeg endelig hjemme fra Oslo etter en kveld full av pubcrawling og gode burgere med et av våre vennepar! Planen var i første omgang at jeg skulle kjøre, men så fort vi handlet inn prosecco, øl og cider fikk pipa en annen tone. Plan nummer to var å ta siste toget hjem, men det ble fort til siste buss, og det hele endte med at vi overnattet etter å ha kastet i oss hver vår Hot Mama Deluxe med båtpoteter og aioli fra verdens beste burgersjappe, Illegal Burger. Om dere ikke har testet denne før så er det bare å kaste seg i bilen og kjøre inn til hovedstaden, for denne burgeren hadde jeg reist mange mil for. I går var vi innom Jacob Aall på Grünerløkka og spiste kveldens første burger før vi dro videre til Barfly, Andy’s og O’Learys. Her kastet vi nedpå x-antall drinker før vi avsluttet kvelden i sofaen med Modern Family og nattmat. Det beste med alt er at jeg ikke finnes fyllesyk i dag, så vi har allerede fått søndagsvasken unnagjort! Nå skal solen nytes litt på verandaen med en kopp kaffe i hånden og kur i håret før jeg tar en tur med hundene opp på fjelltoppen i Drammen sentrum ♥

P1306783P1306786P1306789P1306801P1316805P1316808P1316810

HVORDAN HAR HELGEN DERES VÆRT?