Har du noengang blitt mobbet? Nei, jeg har vært veldig heldig, og alltid vært en av de populære kidsa. Jeg ble mobbet en gang for at både ørene og puppene mine var små, men det var i 5. klasse så det gikk helt fint! Puppene mine tok hevn og brøyt seg ut av t-skjorta i 9. klasse, og det at jeg har små ører har aldri vært en ulempe! Jeg ble forresten kalt Dumbo den ene gangen.. Really? Dumbo?!

Har du mobbet noen selv? Jeg har alltid vært imot mobbing, og har jeg mobbet noen så har det gått utover mobberne selv. Jeg har alltid likt å drite ut de som liker å drite ut andre, og det er mange som har fått smake sin egen medisin opp igjennom årene! Jeg mobber ikke, men jeg liker å tulle med folk, og noen ganger går det kanskje litt langt. Viser til et eksempel der jeg holdt stand-up show i stua på bursdagen min, drite som en dupp, og mobbet kompisen min for at han hadde rødt hår. Jeg lagde til og med en egen versjon av Bjørnen i det blå husets «Hvor er, hvor er, hvor er skygge?» og erstattet ordet skygge med sjela. Det tok helt av, og alle lo – på hans bekostning. Haha!

Har du noen tvangstanker? OM jeg har eller!? De er ganske uskyldige, og ganske ryddige, men jeg er avhengig av å ha ting på rette linjer, for eksempel på skrivebord og stuebord. En av elevene på Sonans spurte meg om dette i fjor, da hun så jeg hadde hullmaskin, stiftemaskin og alt i parallelle linjer. Jeg ble såå flau! Jeg er også avhengig av å rense ørene med q-tips hver kveld etter jeg har dusjet, og jeg må ha volumet på et rundt tall, om det så blir for høyt/lavt. Jeg må også ha rene overflater rundt meg til enhver tid, og jeg sulter heller ihjel enn å lage mat på en rotete kjøkkenbenk. Det er helt greit at oppvaskkummen og klesskapet er stappet, men overflatene skal faen være ryddige.

IMG_8416

Har du noengang opplevd noe traumatisk? Traumatisk og traumatisk. Jeg har opplevd et par ting som jeg stadig tenker på, men det er ingenting som jeg ser på som traumatisk eller hemmende for fremtiden. Jeg ble ranet i bilen min i fjor sommer (les saken her) og det gjorde meg selvfølgelig ekstra påpasselig på låste dører og slikt. Jeg tok også separasjonen til mamma og pappa svært tungt, og hadde problemer på skolen i lang tid etterpå. Sistnevnte har kanskje preget meg mest med tanke på valg av kjærester opp igjennom årene og mine fantastiske trust-issues. (Jeg tror forresten jeg er kurert nå!)

Hva spiser du helst når du skeier ut? Åh, der er jeg faktisk litt sær! Jeg liker ikke kaker, kjeks, smågodt og andre søtsaker (I know, right?) så jeg skeier ut med potetgull, salt lakris og alkohol!

Tror du på horoskop? Både ja og nei! Jeg tror ikke på spådommene de kommer ut med måned for måned, men jeg tror på kjennetegnene de har funnet frem til de ulike stjernetegnene. Jeg for eksempel, er løven. Snill, men vill. Utadvendt, sprø, morsom, men også en god leder og en som tar ansvar. Jeg har temperament, men bruker de i riktig setting. Jeg tar mye plass i det sosiale, og liker oppmerksomhet. Hva med dere? Matcher dere stjernetegnene deres?