Historien om jenta, journalisten og gründeren som bygde sin egen arbeidsplass. 

Jeg vil starte dette innlegget med å fortelle dere hvor lite dere faktisk kjenner meg. Bloggen min er et lite univers hvor jeg deler små bruddstykker av hverdagen min – den gjenspeiler på ingen måte det livet jeg lever, hvordan jeg har det, eller hvordan jeg er som person. Dette er mitt bidrag til dere slik at dere får et lite fristed å klikke dere inn på i en hektisk hverdag. Benedicte Haugaard og Haugaard91 er to forskjellige mennesker, og det er utrolig slitsomt at mange ikke ser ut til å forstå nettopp dette. Hvem jeg er hjemme i sofaen, på byen og blant venner er en helt annen enn jenta dere ser på blogg og Instagram. Jenta jeg ser i speilet har ikke fått hjelp av filter, heldige vinkler, flinke fotografer og godt lys. Hun har de samme tankene som alle andre.

Forrige uke våknet jeg til denne mailen, sendt inn av en anonym bloggleser med en anonym mailadresse. En mailadresse som mest sannsynlig kun er laget for å prøve å ødelegge helgen min. Jeg vet ikke om jeg skal takke for din tid, interesse og oppmerksomhet, eller om jeg skal le, gråte eller bekymre meg for signalene du påstår jeg sender ut til unge jenter. Jeg vet ikke. Jeg vet virkelig ikke.

12714091_10156536412770252_671813971_n

Denne jenta er nemlig veldig livsglad. Hun elsker å le, og hun elsker å få andre til å le. Hun har en perfekt dose selvironi, og tåler en trøkk. Hun er snill mot vennene sine og gjør alt for at de rundt henne skal ha det bra, og hun setter bestandig alle andre før seg selv. Hun går offentlig uten sminke – gjerne svett, rødsprengt og iført fotballantrekket hun nettopp har spurtet flere kilometer i. Hun lager de styggeste grimasene, har den høyeste latteren og elsker alle mennesker. Hun arrangerer stadig fest, middager og turer til inn – og utland, og hater at noen skal tro mindre om henne kun fordi hun har en blogg med sponsede produkter og tjenester. Hvis vippene mine, neglene mine eller den nye rettetanga fra GHD gjør meg til et dårlig menneske som bidrar til å legge press på unge jenter så lurer jeg på hva slags mailer du spyr ut til andre toppbloggere.

Legg meg til på snapchat for å se en ærligere side av en annen person – der heter jeg naturligvis Haugaard91 ♥