Okei, dette er kanskje det snåleste innlegget jeg har skrevet i hele mitt liv, men her kommer altså herlighetene som perler på en fuckings snor. Dette er et blogginnlegg om ting jeg gjør når jeg er alene hjemme, og som alle andre idioter som driter seg ut på hjemmefronten så har jeg selvfølgelig blitt bustet i disse tingene. Her er mine «hemmelige» lifehacks for en lykkeligere hverdag:

P2106892

1. Jeg twerker. Altså, jeg shaker den out som Stian Blipp i Idol. Gjerne foran speilet, opp-etter veggen, med og uten musikk. Jeg bouncer ræva mi, bouncer, bouncer ræva mi – og det kan til tider være flaut når det plutselig står noen utenfor inngangsdøra og ser rett inn. Ass to the grass her altså!

2. Jeg synger. Nei, jeg skriker. Jeg tror seriøst jeg er Whitney Houston, Alicia Keys og Beyonce på en og samme tid, og jeg veeet jo at det er lytt mellom veggene her jeg bor! Altså, jeg hører naboen snorke, fise, rape – whatever. Slutter jeg? Nei. Har det hendt jeg har låst meg inne på badet og skreket der istedenfor? Hver dag.

3. Hvis jeg er syk eller har hoste så hoster jeg i takt med inngangstonene i Eye of the Tiger. Altså, hvem faen gjør sånt? Host, host host host, host host host, host host hooooost. Jævla nerd, Benedicte.

4. Jeg snapper. Jeg snapper MYE. 90% av bildene og filmene jeg tar er så stygge at de ikke engang fortjener mine beste venners øyne på seg. Jeg kan faktisk legge meg klokken ti og snappe til klokken tolv på de verste dagene, og jeg driter i om noen ligger/sitter ved siden av meg. I stad snappet jeg faktisk en selfie med blitz midt på Smestad i mørket, og plutselig sto det en mørk mann foran meg og lo. Jeg dør.

P2106896

5. Jeg ligger i badekaret. MYE. Noen uker lurer jeg på om jeg har ligget mer i badekaret enn i senga. I badekaret har jeg Netflix, ansiktsmasker, stearinlys, badeskum, telefonen min – alt jeg trenger for å overleve. Noen ganger tar jeg med meg et lite koldtbord av drikke og mat eller frukt. Tror jeg er på spa vettu!

6. Jeg snakker med meg selv – på engelsk. Hvem idiot gjør det? Please si det er fler av oss. Jeg fortalte det til læreren min på videregående (ja, jeg har gjort dette siden jeg var liten) og hun mente det var ene og alene grunnen til at jeg gikk ut av videregående med sekser i engelsk muntlig og skriftlig. Så der har dere dagens tips fra meg! Bli en psykopat du og.

7. Jeg er veldig kreativ og får dårlig tålmodighet når jeg er alene og først får en idé. Jeg kan finne på å pusse opp et rom, male en vegg, mur eller spisebord, tegne noe å henge på veggen, pimpe opp et plagg i klesskapet eller snekre et hundehus fra bunnen av – alt skal selvfølgelig være ferdig på samme dag. Deadlines er viktig.

8. Musikk. Jeg har en G-nøkkel tatovert i nakken for en grunn. Jeg klarer ikke en dag uten musikk, og det første jeg gjør når jeg kommer inn døren er å smelle opp volumet på KRK-høytallerne og blaste favorittlåtene time på time mens jeg gjør andre ting – som å synge, bade, snekre eller twerke.

HAUGAARD91 PÅ SNAPCHAT!