Husker dere avhengigheten jeg hadde til IsaDoras «In the army now»? Jeg brukte neglelakken hver eneste dag, og handlet inn alle jeg kunne finne på salg før den ble borte fra hyllene. Nå valgte vi å legge en ny militærfarge på neglene mine – denne gangen med matt finish. Ble det ikke kult?! Vi valgte å klippe neglene litt lengre ned i forhold til sist hvor jeg ville være litt dramatisk før Vixen Blog Awards, men beholdt coffin-formen og la på et lite smykke. Iløpet av kort tid skal vi bytte om hele looken til en mer pudderliknende lakk, og diamanter og nagler skal dere få se mye av! Anja holder foreløpig til hjemme (vis a vis Tinghuset), men hun flytter inn i lokalene til WAM-klinikken i Drammen sentrum iløpet av våren. Hun er den herligste og mest sprudlende dama, og vi har det sinnsykt morsomt på negltimene! Jeg ler og hylskriker og hun ler til hun gråter. Denne dama anbefales! ♥

Sjekk ut Nails på Anja på Facebook her! (sponset)

P2106900

Se bort ifra den halvveis utvaskede hennatatoveringen jeg har på hånden. Den er sykt stygg.