God morgen, dere! I går var jeg og Sandra på presselunsj med REAL PR på Frogner i Oslo hvor ZAO make-up og Crystal Clear skincare lanserte sine nye produkter. Vi ble servert deilig juice, salat og nydelige sandwicher i flotte, lyse lokaler hvor journalister og bloggere hadde kommet for å høre om de fantastiske nyhetene. Jeg hadde ikke hørt om disse merkene tidligere, men etter hva jeg fikk med meg er de virkelig på vei opp både i inn – og utland. Etter presselunsjen ble deltakerne booket inn på Comcit-behandlinger som skal stå i stil med produktene vi fikk med hjem fra Crystal Clear. Vi fikk med oss hjemmekitet «Complex C» som bruker stamcelleteknologi for å forbedre huden. Jeg skal selvfølgelig skrive mer om både produkter og behandlinger så snart jeg har fått erfare de på kroppen og vet at det er produkter jeg kan gå god for – noe jeg ikke tviler på!

Vi forlot presselunsjen med store goodiebags og hoppet på første trikk til Aker Brygge hvor vi jobbet med blogg.

8918898089928994900690118907

ZAO er et eco og cruelty-free sertifisert sminkemerke utviklet av David Reccole i 2012. Alle produktene (bortsett fra neglelakk og maskara) kommer i en forpakning som gjør det mulig med refill istedenfor å kjøpe produkt og emballasje på nytt til den samme prisen. Alle produktene kommer i bambusemballasje med en liten bambuspose, og både leppestifter, øyeskygger, foundations og pudder kan fylles opp på nytt i den samme emballasjen når produktet går tomt. Fargeutvalget til ZAO imponerte meg mest, for deres produkter finnes for alle hudtyper, enten du er mørk, lys, asiatisk eller rødlig. De har en stor kolleksjon med matte leppestifter, noe jeg tror vil falle svært godt i smak hos alle de norske jenter som inspireres av Kardashian-jentene. Her har Kylies lipkit jaggu fått konkurranse! Skyggene er godt pigmenterte, neglelakkene har store børstehoder, og kostene er laget av syntetisk hår fremfor mink – og ekornpels som mange andre bruker. Mer informasjon om sminkemerket kommer etter et par uker med intens testing! Leppestiften har jeg selvfølgelig på i dag! Ny favoritt i skapet ♥

893989478950P2116953P21169548961896790299039P2116960P2116969

Foto: Eva Rose og Benedicte Haugaard. Arrangør: REAL PR v/ @ankihansen