Helt til jeg sovnet. Sånn er det å lese bok når man ligger iskald i sengen med feber og forkjølelse, og tror man får med seg innholdet. Jeg leste mye, men våknet med boken på siden av tidenes trøtte snørrtryne mens jeg lette febrilsk etter siden jeg var på da jeg sluknet –  uten hell, naturligvis. Jeg aner ikke hva jeg har lest. Jeg husker noe om et par detektiver på et kontor, men det kan jo ha vært hvor som helst i boka.

I dag er det valentines day og morsdag. Jeg har vært sofasengeliggende med popcorn, mørk sjokolade og grønn juice for å prøve å samle energi og vitaminer – uten hell der også. Jeg er like sliten, snørrete og stygg som da jeg våknet, men heldigvis står maten i ovnen å venter på meg, så klarer jeg å få ned den ser jeg litt lysere på morgendagen hvor det både står vippetime, fotballtrening og personalmøte med jobben på kalenderen. Hjelp!

P2147001P2147003P2147005

Bakt søtpotet-skins med masse, deilig fyll. Min valentinsmiddag. På sofaen. Med en bok jeg for øyeblikket hater.

Oppskriften får dere selvfølgelig i morgen!