Jeg vil bygge opp selvtilliten deres litt på en søndag kveld. Det er valentinsdagen, men det er ikke alle som har noen å feire kjærligheten med. Jeg leste nemlig et sitat her om dagen som ga meg sommerfugler i magen! Og siden det skjer typ en gang i skuddåret velger jeg å dele det med dere, både gutter og jenter. Har du noensinne snudd deg en ekstra gang etter en kjekk mann? Kanskje tatt en ekstra kikk på hun som sitter ved siden av deg på toget? Kanskje du har vært så avstandsforelsket at du har søkt opp et spesielt navn på nettet opp til flere ganger, eller lagret bilder av et annet menneske på telefonen din? Noen av dere har sikkert vært hodestups forelsket uten å si noe til vedkommende. Andre har kanskje tenkt på en spesiell person hver dag i flere måneder.

Tenk hvor mange som har gjort nettopp disse tingene – med deg i tankene? Det er ganske fint å tenke på ♥

IMG_6689