Fy faen for en dag! For det første så forsov jeg meg, så dagens treningsøkt på skauen ble totalt nedprioritert. For det andre våkner jeg med en melding på telefonen min: alle på jobb er syke, og de trenger min hjelp. Selvfølgelig, jeg har jo fri! Problemet er bare at jeg klarte å søle ut all hundematen på stuegulvet, og siden jeg har en hund som spiser til hun bokstavelig talt ruller på siden må jeg jo ta opp dette før jeg drar. Også må jo hundene luftes som hunder flest, og hva tror du skjer? Jeg sklir i hundebæsj. Mine fine, nye, hvite converse sklir i hundebæsj, og det er min egen skyld for det er min egen bikkjes dritt. Hva skjer mens jeg sklir tror du? Buksa revner i rumpa. Big butt problems, her kommer punkt nummer 11: buksene revner når rumpa er stor! FML.

Jeg kommer også på at jeg har en pakke som ligger på posten og venter, så den måtte jeg jo hente før den blir sendt tilbake igjen. Der er det selvfølgelig problemer med parkometeret. Jeg kommer meg på jobb, og jeg kommer meg ned til WAM-klinikken for en konsultasjon. Jeg overlever, men jeg er to millimeter fra å rygge ned ræva på en splitter ny Porsche Cayenne, og lets face it: det har jeg faktisk ikke råd til. Jeg kommer plutselig på at jeg glemte å rydde opp hundematen. Hva skjer når jeg kommer hjem tror du? Jo, jeg finner en mett hund i fosterstilling på gulvet. En hund som har kastet opp utover hele badet mitt. Life just keeps getting better.

collage

…det meste finner du selvfølgelig på snapstory, @Haugaard91.