P2217057P2217082P2217095

God kveld! Etter å ha tilbragt fire timer på Hokksundklinikken og en lang time i badekaret er jeg endelig klar for å oppdatere noe annet enn Snapchat og Instagram. I dag har jeg fått nye vippeextensions, men også hudpleie med stamceller fra planteriket! Stamceller er umodne celler som deler og formerer seg, og de finnes i både plantebasert og menneskelig form. Om disse cellene får utvikle seg, kan de etterligne andre celler og reparere skader, som for eksempel på hud og vev. Stamceller fra planter er kjent for å å ha en oppstrammende og fornyende effekt på huden vår, og det er dette jeg nå har testet. Kollagen er hudens fyllstoff, og det er dette proteinet som påvirkes av stamcellene som trenger inn i huden under denne behandlingen. Stamcellene stimulerer kollagenet og gjør det rett og slett enklere for kroppen din å reparere huden på egenhånd, og er derfor et fantastisk substitutt for ethvert anti-age produkt. Produktet påføres som en maske, og du vil kjenne at den jobber (uten å føle ubehag) da ingrediensene er svært aktive. For ikke å snakke om gløden man sitter igjen med etterpå! Jeg kombinerte sitrussyre-pensling med stamcellebehandling og er strålende fornøyd med et glødende resultat som har fjernet enhver urenhet. Prislisten til Hokksundklinikken finner du her.

Denne behandlingen tilbys ved Hokksundklinikken for 990,- kroner, og er en god investering for yngre hud! ♥