Det er mange ting som hjelper på selvtilliten, men velstelte negler må være noe av det viktigste jeg vet om. Jeg har ikke gått en dag uten neglelakk etter jeg ble obs på hvor mye jeg faktisk legger merke til andres negler! Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske, men nyttårsaften i fjor sa jeg stopp. Jeg kuttet ut i et helt år, og sammen med kosttilskudd ble neglene lange og sterke, men denne nyttårshelgen tok dessverre knekken på alle gode vaner og jeg begynte igjen. Heldigvis møtte jeg Anja som driver Nails by Anja, og nå er jeg på mitt andre sett med lekre gele-negler! Vi valgte å gå for en matt militærgrønn farge, og jeg syns den er utrolig kul – både til personligheten min, og matchende til min gule hudtone. Dette er Anja rett og slett helt rå på å legge merke til! Favorittlakken min til IsaDora har alltid wært «In the army now», og nå har jeg den på neglene i fire uker istedenfor kun et par dager! Det er hverdagslykken sin det, tenker jeg!

P2217072P2217071P2217070

Nå er det forresten bare snakk om dager til hun flytter inn på WAM-klinikken, og det blir såå spennende! Det er uten tvil den klinikken i Drammen med de flinkeste folkene og den behageligste atmosfæren. Bare se her:

P2197027

SPONSET BEHANDLING