Å stå opp samtidig med solen, hoppe inn i morgenkåpen å nyte en deilig kopp kaffe på verandaen eller ved vinduet mens jeg oppdaterer meg på sosiale medier. Det er dette jeg elsker mest med hjemmekontor og helgene – mulighetene til å kose meg maksimalt med de minste ting!

Når samboeren min kommer hjem med noe ekstra digg til middag, og jeg bare ligger på sofaen å venter på å bli vartet opp med take-away og Netflix. Hverdagsluksus!

Å ligge i boblebadet på en søndag med varmt vann og mangoskum, mens jeg tenner stearinlys, skrur på musikk og har med meg godboken oppi boblene. Her koser jeg meg med ansiktsmaske, hårkur og noe godt å drikke.

IMG_1117

Et nyvasket og fresht soverom med nytt sengetøy og duften fra hyasintene på sengegavlen som sprer seg rundt i hele rommet. Med en tykk dyne og litt trekk fra vinduet sover jeg såå godt!

Å gå en lang tur med hundene med nok sol til å kunne bruke solbriller! Jeg elsker å gå i skogen eller langs elva, og syns det er et deilig avbrekk mellom pc-øktene.

Å svinge meg med mopp og støvsuger med musikken på fullt volum! Det er faktisk ikke så ille å vaske når man har musikk, viduene åpne og sol utenfor. Det går som hverdagsglede!

Fotballtrening! Endorfinene spruter, adrenalinet koker og svetten renner – jeg elsker det!