ILLEGAL BURGER I HOVEDSTADEN

P2237133P2237131

Jeg har smakt mange burgere i min tid, men ingenting slår Hot Mama Deluxe på Illegal Burger i Oslo. En burger stekt på åpne flammer med avocado, tomat, cheddar og sprøstekte potetbåter med aioli. Er det ett sted jeg må innom hver eneste gang jeg er i byen så er det nettopp denne burgersjappa, og det er jeg garantert ikke alene om. Illegal holder til ved Youngstorget og Grünerløkka i Oslo, og prisene varierer fra 80 kroner og oppover. Dette er seriøst den beste burgeren jeg vet om, og du er tjukk i hodet om du ikke tester denne sjappa asap.

P2237139P2237145P2237150

Her spiste jeg på tirsdag før vi dro å så på Ylvis-showet på Youngstorget. Etter to timer med frostskader og kjedsomhet startet det, og det hele var over på 15 minutter. Burgeren var bedre enn Ylvis-showet. Skjønner dere at burgeren er god nå eller? Jeg hadde ditchet showet og spist en burger til om jeg hadde fått sjansen.