JAKKE SPONSET AV JUNKYARD.NO

P2277172P2277173P2277171

Liknende jakke finner du HER.

Jeg liker å innbille meg at våren er rett rundt hjørnet selv om det er meldt flere desimeter snø på Østlandet denne uken. Jeg syns værgudene tok ordet «vinterferie» litt for seriøst da jeg egentlig ba om varmegrader og cabriolet-vær. Man kan visst ikke få alt her i verden! Men snø eller sol, vårmoten har endelig kommet i butikkene og mitt favorittplagg er selvfølgelig denne rufsete, syrevaskede denimjakken fra Junkyard. Mye har skjedd på to år, for på denne tiden i 2014 kunne jeg ikke fordra den typiske olajakka. Det minnet meg om tiden mamma tvang meg til å bruke snekkerbukser, og det er fælt å tenke på at jeg i barneskolealder følte jeg meg som en mandig traktorlesbe fordi moren min tvang meg oppi det jeg mente var det styggeste plagget i verden. Haha! Denne jakken bruker jeg gjerne året rundt, men den passer seg selvfølgelig best i månedene som kommer.