May your clothes be comfy, your coffe be strong, and your monday be short.

tumblr_ntj6p1bkIn1qbe2nbo1_1280

SKUDDÅRSMANDAG KLOKKEN 07:30

God morgen, og ikke minst god mandag! Heldig er jeg som har et så godt forhold til mandager. Med så mye hjemmekontor som jeg har er det bare deilig å starte uken tidlig og komme seg utenfor døren og møte andre mennesker. Jeg er allerede på dagens andre kaffekopp, og to-do listen for denne mandagen er noe lenger enn vanlig. Jeg har nemlig klart å glemme laderen til macen i Oslo, og har derfor mye jobb å ta igjen i tillegg til å måtte kjøre inn å hente den! I helgen har jeg nemlig spilt inn en video i samarbeid med Coolstuff.no, og jeg gleder meg til å vise dere hva den går ut på! I tillegg til dette har jeg ordnet en fresh konkurranse til dere, men for å delta må dere følge HAUGAARD91 på Snapchat og Instagram ♥ Kan jeg friste med gratis shopping? ; -)