Mye har endret seg siden jeg sist skrev om hverdagssminken min, og jeg kan endelig si med hånden på hjertet at jeg har funnet basisproduktene i sminkepungen. Mange av produktene var i utgangspunktet sponset eller innhold i goodiebags, men jeg har kjøpt alle disse produktene selv – av den enkle grunn at de ble mine favoritter. Som dere ser går det mye i BareMinerals her! Det er fordi produktene, tross prisen, er drøye i bruk, dyrevennlige og naturlige for huden. Jeg bruker medium beige i pudder og nude 09 i BareSkin foundation!

P2277166

ALL-TIME FAVORITES

P2277167

For en langvarig og naturlig look velger jeg disse produktene. Jeg bytter mellom mineralpudderet og BareSkin-foundation etter hva slags dagsform huden er i. Er den tørr og kjedelig påfører jeg BareSkin som er et farget serum, og er den glødende og oljete bruker jeg mineralpudderet. Jeg setter begge produktene med BareMinerals «mineral veil» for at looken skal vare lenger. I forkant av hele make-upen bruker jeg en tykk og fet primer, men denne fortjener et eget innlegg. For å lysne nesebroen, leppekanter og kinnben bruker jeg denne highlighteren fra TheBalm. Mary-loumanizer får du kjøpt overalt på nett!  Alle børstene jeg bruker er fra BareMinerals med unntak av konturbørsten fra Maria Cosmetics. Beautyblenderen på bildet er fra HM – det er fordi den er lettere å vaske og fordi den ikke sluker produktet før påføring.

P2277168

I tillegg til vippeextensions bruker jeg vippeserum fra Marina Miracle. Dette produktet kan jeg varmt anbefale til alle som bruker vippeextensions, og alle som ønsker sterkere og lengre vipper generelt. Etter at jeg begynte med dette produktet har jeg fått fire (!) rader med øyevipper istedenfor èn, og vippeteknikeren min er superpositivt overrasket over serumets effekt. Det kan kjøpes her. Jeg bruker også maskara på den nedre raden med vipper, og da bruker jeg den jeg har benyttet meg av de siste 10 årene. L’Orèal voluminous X5 ble jeg introdusert for i 9. klasse på ungdomsskolen, og selv om jeg skjemmer meg bort med Dior Blackout eller Urban Decay innimellom er det alltid denne jeg faller tilbake på. Jeg bruker for det meste brune toner på øyelokkene og kremskyggen fra KIKO Milano er årets favoritt! De siste tre årene har jeg brukt «choco» fra Kim Cosmetics, og den er minst like god. Pigmenterte og langvarige skygger! I tillegg til brynspennen fra HM titter jeg stadig vekk innom Billion Dollar Brows. Likevel er det HM som regjerer i sminkepungen på tross av sin rimelige pris.

P2277170

I tillegg til dette må jeg anbefale dette solpudderet fra BareMinerals. Det heter «warmth» og er helt perfekt!