SPONSET OPPHOLD

P3050075P3050076P3050077P3050079P3050080

Lørdag var det piratfest med Valentourettes og Jarle Andhøy på Park i Porsgrunn, og i den forbindelse fikk jeg låne et rom på sentrale VIC hotell i Porsgrunn. Dette er Porsgrunns eneste hotell, og selv om det står fritt fra andre hotellkjeder har det ekstrem høy standard og holder på gamle tradisjoner. Personalet er utrolig hyggelige og serviceinnstilte, og vi fikk et intimt, hyggelig og morsomt vorspiel i en varm og koselig atmosfære på hotellets standardrom i 1. etasje. Vi var heldige og fikk utsikt ut mot hovedgata i Porsgrunn så vi fikk se på bylivet mens vi gjorde oss klare for å ta turen ut selv. Hotellrommet hadde dobbeltseng, kabel-tv, vannkoker, minibar, kontorløsning og et fint og fullt funksjonelt bad med alt man trenger, inkludert hårføner. Det tok oss to minutter å gå fra hotellrommet og ned til festen, og jeg kunne ikke bedt om et bedre sted å tilbringe lørdagskvelden min!

Hotellet har 109 rom fordelt på flere etasjer, egen restaurant for frokost, lunsj og middag, og flere sofalounger hvor man kan ta seg en drink eller en kaffekopp. Hele hotellet har selvfølgelig gratis WiFi (et must når man er på konstant reise med macbooken slik som jeg) og de tilbyr også store konferanselokaler for større eventer.

Skolegata 1, NO-3916 Porsgrunn // booking@vichotel.no eller på telefon 35 56 98 00