I kveld tenkte jeg å tipse dere om en ny nettbutikk som baserer seg på skjønnhet, make-up, hudpleie og dufter! Vakker.no er stasjonert i Bergen og tilbyr de fleste merkevarer fra Dior og Chanel, til YSL og Elizabeth Arden. De har fri frakt og retur på alle produktene i nettbutikken, og bestiller du før klokken 13:00 får du pakken tilsendt allerede samme dag. Legg igjen en tommel opp på Vakker.no’s facebookside, og sjekk ut @VAKKER.NO i sosiale medier for å følge med på oppdatetinger, tilbud og konkurraner. Jeg har allerede testet ut nettbutikken, og ble overrasket over den raske shippingen. Jeg valgte meg ut en lipliner i Kylie Jenner stil – Elizabeth Ardens «raisin». I tillegg til dette klikket jeg hjem YSL touche eclat, concealeren som ble verdenskjent over natten og som har perfekt dekkevne, lysner opp mørke ringer under øynene og fungerer perfekt som highlighter. Love it!

Skjermbilde 2016-03-15 kl. 21.33.55


 

KONKURRANSE:

Vinn gavekort fra Vakker.no på 2000 kroner ved å delta på denne lenken! Vinneren kåres 29. mars ♥