Nå skal jeg vise dere mine absolutte favorittprodukter til håret. Jeg har brukt mye forskjellig opp igjennom årene, men produktene jeg har sverget til den siste måneden rykker rett opp på førsteplass på pallen. Håret mitt har riktignok gjennomgått en blekingsprosess denne våren og trenger derfor produkter rettet mot nettopp dette, men annet enn blåshampooen er det ingen fare for at disse produktene er like bra for dere brunetter og red-heads der ute. Produktene er sponset av KarlssonBarlindhaug på Vika i forbindelse med et samarbeid jeg har med Ingvild, en av deres flotte frisører, men produktanmeldelsene mine er som vanlig skrevet med hjertet på riktig plass – og med dere i tankene.

P3210237

S-FACTOR BY TIGI

For det første: hvor lekkert er ikke designet på disse produktene? Denne tannkremtuben inneholder en dyp balsam som fungerer som en hårkur i lengdene, og denne sverger jeg til to ganger i uken. Denne masserer jeg inn i tuppene, og jeg lar den virke i cirka 5 minutter. Denne er det ingen fare å sove med, og det hender jeg sover med den i håret snurret opp i en turban. Håret mitt har lenge vært slitt og tuggete til tross for at jeg klipper det, men denne redder virkelig dagen og gjør håret silkemykt! Denne bruker jeg ofte på dager hvor jeg skal bruke stylingverktøy da varmen gir ekstra intens, fuktgivende behandling.

P3210234

FUDGE CLEAN BLONDE

Denne redder liv! Okei, så gjør den kanskje ikke det, men dette er uten tvil den beste blåshampooen på markedet! Den retter opp i alle lyse, grumsete toner, og gjør det hvitere enten det er gult, rødt eller grønt. Jeg masserer den inn i håret og sitter med den i cirka 5 minutter før jeg skyller ut, men jeg har lest om mange som har tatt sjansen på å sitte opptil en time med denne i håret for å få en kaldere look. I verste fall blir tuppene pastell-lilla, men det går ut i vask, og hey: hva er vel mer populært enn pastellhår denne sesongen? Denne får du for rundt 200,- kroner.

CATWALK BY TIGI – SHAMPOO OG BALSAM

Førsteinntrykket var et eneste, stort WOW! Denne lukter så fantastisk godt at den får meg til å sniffe på mitt eget hår i all offentlighet. Jeg må være tidenes spoone-materiale med disse hårproduktene, for nå lukter jeg virkelig fantastisk! Det står oatmeal & honey på pakningen, men selv minner duften meg om en deilig kopp med chai-latte. Produktene inneholder hveteprotein, akasjehonning og vitamin E, og det gjør håret sunt, sterkt, silkemykt og glansfullt – noe som vanligvis ikke er adjektiver man bruker til å beskrive heste-manen jeg fikk utdelt ved fødselen. Prisen ligger på cirka 350-400 kroner for shampoo og balsam, and it’s money well spent!