ESPRESSO HOUSE MAJORSTUEN

P3300247P3300244P3300245P3300241

Etter en lang dag med møter, jobb og litt shopping hos KappAhl møtte jeg Sandra på Majorstuen for å skravle litt over en kaffekopp. Vi jobbet litt med blogg og Instagram mellom slagene, og ble sittende på de samme stolene i tre lange timer før vi dro hjem til henne på Smestad og spiste taco. På T-banen hjem fortalte jeg om mine sommerplaner, og en av de er å sykle Rallarvegen over Hardangervidda. Planen var å sykle alene, men nå ser det ut til at jeg og Sandra hopper på hver vår sykkel og filmer det hele til vår kommende YouTube-kanal! Sykler, turklær, telt og to mørkeredde jenter som får brennmerker i rumpesprekken på spinning. Gled dere!! Vi varmer opp til turen ved å campe en helg på en øde øy i Skjærgården i Porsgrunn neste måned, og dette blir selvfølgelig dokumentert på både nett og snapchat @Haugaard91. Er dere klare for å følge rosabloggerne på tur i villmarka?