P4030271P4030274P4030275

Dere kjenner dilemmaet – dere ønsker en sunn og sprek sommerkropp, men hverdagen jobber imot dere. Skole, jobb, hobbyer, barn og andre ting tar ofte opp tiden du helst skulle brukt på trening og kostholdsforberedelser, og du blir aldri helt fornøyd når du hopper i bikinien i prøverommet før årets sydentur. Fortvil ikke! Jeg har vært i samme situasjon selv (er forsåvidt det i år også) og har endelig funnet løsningen! I går mottok jeg den første leveransen fra spisriktig.no, og maten dere ser på bildene over skal holde meg mett de neste tre dagene! Det blir nok ikke noe problem, for jeg er nemlig vant til å spise 1-2 ganger i døgnet, noe som ikke er bra for hjernen eller forbrenningen. Her fant jeg shakes, frukt, fruktsalat og brødmat til frokost og mellommåltider, deilige salater til lunsj og middager med både svin, kylling og storfe! Senere denne uken kommer det en review av måltidene. Hittil lover det godt etter å ha smakt på både frukt, brødmat, shake, vegetar-salat og kyllingmiddagen!

Skjermbilde 2016-04-04 kl. 17.06.43

Det som skiller SPISRIKTIG fra konkurrerende matkasser og matleverandører er at de tilbyr flere måltider, hyppigere levering og flere typer kasser for dere med forskjellig mål. Ned i vekt? Ikke noe problem! Her kan du legge inn vekt og høyde, antall treningsøkter per uke og mål, og de setter sammen en ukesmeny skreddersydd for dine behov. Bygge muskler? Her får du riktig mengde protein, karbohydrater og fett! Allergier? Halal? Null stress. Spisriktig.no har noe for alle! Har du barn, eller er kresen? De har egne menyer for dere også! Du kan velge mellom fulle dagsmenyer hvor du får opptil fem måltider per døgn, eller du kan bestille egne kasser med kun middagsretter. Jeg valgte kassen med 5 måltider hver dag i en uke, og får 35 måltider på døren!

Klikk dere inn på spisriktig.no for å se det utrolige utvalget! Og best av alt – maten kommer klar til servering! ♥