God mandag! ♥ Jeg har vært hos Nails by Anja og lagt nye negler, og denne gangen gikk vi for en nude og hvit, matt look med lekre gulldetaljer. Hun har endelig fått flyttet inn i WAM-klinikken i Nedre Strandgate 7, og de har fått det så utrolig fint! Jeg dro med meg en kompis ned til klinikken i dag, og når et barskt gutteblikk ser detaljene i interiør og oppussing – da vet du at du har gjort en god jobb! Neglene mine er selvfølgelig kiste-formet igjen, og all pynt er laget på frihånd av Anja. Jeg har fått så utrolig mange komplimenter for neglene i dag, og er såå fornøyd! Hun har 18 års erfaring og er en av negldesignerne i Norge med flest likerklikk på Facebook. Hun er utrolig nøye og dyktig, og vet hva hun driver med. Noe å ha i tankene neste gang man vurderer den lille sjappa på hjørnet av storsenteret som ødelegger neglene dine for en 500-lapp 😉

P4040280P4040289P4040291P4040290

Nå har hun forresten en konkurranse gående, så gå inn på facebooksiden hennes her og tagg et par venner!

SPONSET