Jeg tror ikke jeg kan skrive så mye om denne turen annet enn å henvise dere til en film jeg tenker å produsere i morgen ettermiddag. De som følger meg på SnapChat (@ Haugaard91) har hvertfall fått tidenes latter, for dette er helt klart det morsomste, drøyeste og gøyeste jeg har gjort i hele mitt liv! København og danskebåten blir aldri det samme igjen, og vi har fått minner for livet – bokstavelig talt. Vi har nemlig foreviget turen ved å tatovere oss – bakfulle og beruset i en dansk bakgate. Vi har gjort oss så synlige på båten at vi har blitt erklært danskebåtens egne kjendiser, og ALLE som var på DFDS denne helgen vet hvem vi er. Da vi kom ut av båten ble vi møtt med latter, ropende kommentarer og applaus. Gled dere til filmen – dere kommer til å le dere ihjel.

collage1P4090032

Med vennlig hilsen en trøtt, sliten og tatovert danskebåt-kjendis ♥

YOLO har fått en ny betydning.