Da jeg annonserte at jeg skulle besøke København ba jeg om tips til steder å se, spise eller shoppe. En kommentar som kom inn var at jeg måtte besøke en av Sticks ‘n Sushi restaurantene, og det gjorde vi selvfølgelig! Vi elsker sushi, og dette er uten tvil den lekreste sushirestauranten jeg har vært på, i tillegg til å servere tidenes peneste sushi. Her snakker vi service! Servitørene var blide og imøtekommende, og de hadde de råeste arbeidsuniformene med kule t-shirts med morsomme quotes. All maten var vakkert presentert, og vi fikk varme, sitrondynkede kluter til å vaske hendene før vi spiste. Alt var bare så bra i forhold til sushisjappene på hjørnet hjemme i Drammen. Haha! Jeg spiste en tempurarull med scampi og bestilte en ferdig sammensatt meny som heter konkurs. Denne anbefaler jeg dersom du ønsker å utfordre smakssansene litt med enn en vanlig makirull eller nigiri, for denne inneholdt både røkt laks, reker, rogn og sild! Heldigvis er jeg ikke kresen. Nam!

P4090100collage3P4090099P4090097

WHAT: SUSHI & ASIAN TAPAS
WHERE: BORGERGADE 13 · 1300 KØBENHAVN
PRICE: 99DK+