Fitnessfreak, helsebevisst eller bare glad i å trene? Dersom du skal overnatte i Oslo har jeg et sted å anbefale deg! Comfort hotel Børsparken i sentrum har Oslos absolutt beste hotellgym, og her kan du holde deg i form selv om du er turist i hovedstaden! Treningssenteret i kjelleren har åpent 24 timer i døgnet, og her finner du alt du trenger for å holde både kondisjon, styrke og fleksibilitet i sjakk – i tillegg til å ha en heftig boksesekk du kan sparke løs på alene eller sammen med en partner. Som resten av det fantastiske hotellet er salen dekket med kule farger og inspirerende quotes, og jeg lurer på om det er grunnen til at jeg elsker denne hotell-kjeden: jeg blir alltid så inspirert av å overnatte her! Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal bo på denne plassen!

collage2P4100149P4100139P4100138P4100136P4100144

Takk for oss, @comfortborsparken ♥

SPONSET