Jeg er inne i min tredje uke i samarbeid med spisriktig.no, og jeg ser allerede forandringer i kroppen. Jeg har alltid hatt et sunt forhold til mat, og vet hvordan jeg selv skal spise riktig, men når hverdagen er så forskjellig og stressende fra dag til dag blir det ofte utfordringer i forhold til det å planlegge måltidene. Jeg spiser som oftest 1-3 ganger om dagen, men denne tjenesten tvinger meg til å svelge hele FEM måltider iløpet av en hverdag, og det er mer enn jeg har spist på år og dag.

Dagsmenyen min består av grovbrød med pålegg eller havregrøt til frokost, frukt, shakes og fruktsalater med vaniljekesam til mellommåltider og kvelds, og forskjellige middager. Jeg får middager med kylling, svin, storfe og fisk, og hittil har alt falt i smak. Favorittene er nok de med kylling og storfe. Med potetbåter eller safranris og grønnsaker som tilbehør trenger jeg virkelig ingenting annet! Kaloriinntaket mitt ligger forresten på 1300-1400 om dagen, og i tillegg til en behandling jeg tar hos WAM-klinikken (dette skal jeg skrive mer om senere) har resultatene virkelig latt seg vise. Buksene henger på hoftene og BH’ene har blitt for små. Det er jo et tydelig tegn på at det fungerer – for puppene er dessverre det første som forsvinner når fettprosenten senkes!

P4170160P4170161P4170163

Alle middagene inneholder grønnsaker, en proteinkilde og en karbohydratkilde. Salaten inneholder mager skinke eller tunfisk i tillegg til salatblader, grønnsaker og pasta, og fruktsalaten kommer med vaniljekesam. Shakene jeg har testet hittil har smakt vanilje og sjokolade. Vaniljeshaken blander jeg med vann, men på sjokoladeshaken ønsker jeg litt mer smak og blander derfor med skummet melk med 0,1% fettinnhold. Så – hva syns jeg egentlig hittil? Her er en oppsummering:


+ Du får alt levert på døren, ferdig pakket i porsjons-pakninger som du kan nyte hjemme eller ta med deg.

+ Spisriktig.no har en fantastisk kundeservice. Beste jeg har opplevd noen gang, med hånden på hjertet.

+ Måltidene er velsmakende og varierte, og inneholder akkurat det du vil det skal inneholde.

+ På nettsiden kan du sette opp en ukeplan med alle måltidene og på hvilken dag du ønsker å spise de.

+ Alt er hjemmelaget, så det kan ikke sammenliknes med for eksempel Fjordland.

+ Det er vakuumpakket for lenger holdbarhet og er ikke tilsatt farge e-stoffer eller konserveringsmidler.

+ Velger du å få 35 måltider fordelt på 7 dager får du to leveranser i uken istedenfor en.

+ Du sparer tid og bekymringer for matlaging og kaloriinntak.

***

– Salaten kan til tider bli litt kjedelig dersom du velger den magre varianten for aggressiv fettforbrenning.

– Du kommer til å savne saus og dressing, for det er det ikke mye av i pakken jeg har valgt.


JEG ELSKER DET!

BRUK RABATTKODEN «BENEDICTE100» NÅR DU HANDLER