I går lagde jeg middag til Sandra som takk for at jeg får lov å bo her mens jeg jobber i Oslo. Jeg smalt sammen en sunn quinoa-salat med inspirasjon fra Espresso House’s små salatbeger, og selv om jeg aldri har laget noe liknende før ble jeg fornøyd med oppskriften – nok til å dele den med dere! Edrulørdag har aldri vært koseligere:

P4230215P4230214P4230220P4230222P4230223

Du trenger:

Quinoa, scampi (eller kylling) ruccola, rødløk, poteter, koriander, ingefær, chili, lime, hvitløk, rømme, appelsin.


Kok opp quinoaen som anvist på pakken. Mens denne koker skjærer du rødløk og poteter i terninger, og finhakker hvitløk og ingefær. Stek scampien i olje med hvitløk, chili, ingefær og limesaft. Når scampien er ferdig tar du den til side i en skål og steker potetene. Når alt er ferdig stekt anretter du quinoa, rødløk og ruccola på tallerkenen og har over potetene og scampien. Dressingen lager du av rømme, limesaft og revet appelsinskall.

BON APPETIT!