Jakke & Jeans: KappAhl (sponset) // Bluse: SheIn // Sko: Nelly.com // Solbriller: Lindex

P4260082-800x600

Uten navn

P4260065P4260072P4260061

Tusen takk for alle varme og gode tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg! I dag har jeg panikk. Panikk for hva jeg har skrevet og hvor mye jeg egentlig har blottlagt meg. Det har tikket inn på blogg, Snapchat og i de forskjellige innboksene mine, og jeg har blitt tilbudt hundepass, gjesterom, flybilletter og selskap i alle mulige former. Dere er virkelig gode! ♥ Men det går fortsatt ikke over.. Jeg får et lite hjerteinfarkt hver gang chatvinduet på Facebook popper opp, og hjertet hamrer av stress hver gang noen spør om å finne på noe. Det høres kanskje helt jævlig egoistisk og dumt ut, men det siste jeg vil er å finne på noe. Gi meg et telt, en sovepose og null dekning, nå! Heldigvis er det bare to uker til jeg og Sandra ligger under åpen himmel på en øde øy ute i Skjærgården. Det er et bloggprosjekt, men friheten og naturen skal nytes til det fulle..