– Jeg er utrolig konfliktsky og lar gjerne folk få viljen sin eller tro de har rett fremfor å starte en diskusjon. Det samme gjelder i alle mulige forhold – jeg har en tendens til å gjemme meg bort istedenfor å snakke om problemene. Jeg tror det kommer av at jeg tidligere var helt motsatt, og fikk et ufortjent rykte på meg. Folk var redd for meg fordi jeg alltid konfronterte, sloss og var rask til å forsvare både meg selv og andre, men dette er noe jeg vokste av meg etter videregående.

– Jeg har hatt utrolig mye trøbbel med huden min, og hittil er det kun Green Peel som har fungert. Huden min er kombinert – den er altså tørr og oljete på en og samme tid, og mens nesen og partiet under øynene han være så tørt at sminken legger seg i små flak kan resten av huden være så oljete at sminken faller av iløpet av få timer – uansett hvilke produkter eller primere jeg bruker.

– Jeg får alltid blackout når jeg drikker. Uansett hvor lite det er eller hvordan jeg oppfører meg ovenfor andre – så har jeg alltid timer jeg ikke husker noen ting fra. Er det ikke skummelt? Jeg har sett filmer av meg selv der jeg oppfører meg HELT NORMALT, men jeg husker det ikke. Og folk kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke husker noe, for «jeg var jo ikke så full i går?».

– Jeg er utdannet journalist, og har jobbet en del for KK.no. Min mest leste sak handlet om bæsj. Altså..

P2106935

– Jeg har drevet med utrolig mye rare fritidsaktiviteter! Jeg har spilt fotball mesteparten av livet, men i tillegg har jeg drevet med hiphop-dans, freestyle og discojazz, friidrett, sunget i band, spilt håndball, innebandy, turn, yoga, pilates, zumba og teater. Den rareste er nok det at jeg har vært medlem i sjakk-klubb. Hvem vil gifte seg med meg etter det her liksom..

– Jeg kan sovne absolutt overalt. På toget, i sofaen til noen jeg ikke kjenner, på dansegulvet, i badekaret eller dusjen, på lasteplanet på en bil.. altså overalt! Men jeg får faen ikke sove dersom tven eller f-eks Netflix står å suser i bakgrunnen. Jeg skrur ALLTID av før jeg sovner og kan ikke forstå de som faller i dyp søvn mens en skjerm står å blinker i bakgrunn. Eksen min var motsatt og fikk ikke sove uten tven på, og du kan tro jeg var lei av å våkne hundre ganger iløpet av natten for å skru av skjermen!

– Jeg har vært modell for en fotograf som fikk bildet publisert i italienske Vogue! Bildet henger på veggen.

– Drømmebilen min har hele mitt liv vært en boble cabriolet, og det kjøpte jeg meg i 2014. En babyblå VW Beetle cabriolet som jeg elsker! Å cruise rundt i den på sommeren er noe av det beste jeg vet – spesielt om jeg har en god venninne eller tre som passasjerer og vi alle kjører i bikini med musikken på fullt volum!

– De fleste av mine nærmeste venner er gutter. Jeg har mange gode venninner, men de som får servert de dypeste hemmelighetene er som regel mannfolka. Vennskap mellom en jente og en gutt er som regel fritt for drama, avslappet, trygt, ærlig og du får ikke en sugarcoated versjon av det du egentlig trenger å få høre. Gutten jeg er sammen med må gi full aksept for dette, for jeg kommer aldri til å velge kjærlighet over vennskap – selv om det er likestilt.

– Jeg har vært i tre laaaange forhold, og har derfor aldri vært singel nok til å finne på noe «sprell».

P2106933

– Jeg er en av de mest impulsive menneskene du finner. Booke feriebilletter? Det skjer NÅ! Ta en tur til København? Ja, vi drar med neste båt! Ta en tatovering i fullstendig bakrus? Tydeligvis ikke noe problem! Dra på roadtrip for å drikke seg full i en fremmed by uten mål, mening eller overnattingssted? Why not! Alt skal NÅ!

– Jeg dro til Polen alene som 15-åring sammen med en polsk venninne. Vi lurte foreldrene våre trill rundt, og løp rundt i en liten bygd i seks dager! Straffen var vel at jeg skulle til frisøren, og denne frisøren kunne selvfølgelig ikke engelsk. Jeg endte med å få klipt av meg hele håret og gikk fra Rapunzel til traktorlesbe på ett klipp med saksa. Dere kan tro jeg gråt!

– Jeg har jobbet som utrolig mye forskjellig! Jeg har hatt faste jobber som rådgiver på Sonans, alt-mulig-mann på Fresh Fitness, butikkmedarbeider på Lindex, drift av nettbutikk, kassadame på matbutikk, kokk og servitør osv, men jeg har gjort veldig mye annet rart i tillegg! Jeg har drevet mitt eget fotostudio, jobbet som journalist for landets mest leste kvinneblad, vært gatemote-fotograf for Drammens Tidende, vært konferansier under en av fredsprisutdelingene, jobbet som promotør for Russedress, vært vertinne for Oslo Fashion Week, vært modell for Moods of Norway, jobbet som festivalblogger for Spirit musikkmagasin på Hove og Roskilde, jobbet i bar – og selvfølgelig som blogger.

– Jeg var elevrådsleder, leder for yrkeslinja mi og russepresident på samme videregående skole tre år på rad.

HVA OVERRASKET DEG MEST?