Jacket: Junkyard (ad) / Bag: DAY / Jeans & tee : Gina Tricot / Sneakers: Dinsko / Shirt: Monki

P4260098P4260094

God morgen fra en støl og sliten 24-åring! I går gikk startsskuddet for Bedriftidrettens løp «Drammenskarusellen», og målet er å løpe fem mil med denne gjengen iløpet av sommeren. De første 5 kilometerne la jeg  bak meg i går, og det er utrolig hvor mye man lærer om kroppen dersom man velger å løpe i feil sko! Jeg løp i de flateste skoene til Nike uten noen form for demping – de skoene jeg vanligvis bruker i styrkeavdelingen for å komme dypest mulig ned i knebøy. Tror dere jeg har vondt eller? Anklene mine henger omtrent ikke fast på leggen i dag – noe som selvfølgelig suger da det er seriestart for fotballen i kveld. Kanskje på tide å bite i det sure eplet og heller ta straffen for det i morgen? Er jeg mann eller er jeg mus liksom..

P4260096

#DenFølelsen: når du ser på bildene dine at det er på tide å korrigere litt gulskjær hos KarlssonBarlindhaug