Det er mandag, og jeg tenkte jeg skulle oppsummere uken som gikk! Jeg ser mange bloggere gjør dette for å dekke hullene man kanskje ikke fikk skrevet om, og jeg gjør jo selvfølgelig mye annet gøy som jeg ikke deler i tillegg til alle oppdateringer på blogg, snap og insta! Her er en liten recap av uken som gikk:

P4250055

♥ UKENS OPPTUR:

Fotballaget vårt vant 3-4 i seriestart-kampen, og regner vi med alle treningskampene er vi faktisk ubeseiret! Vi lå under 3-1, men jaggu smalt vi ikke inn tre på rad før dommeren blåste i fløyte. De siste fem minuttene var så nervepirrende, og vi var flere med tårer i øynene når vi gikk av med seieren!

♥ UKENS NEDTUR:

Ting er fortsatt ikke helt på stell, og jeg har mye å gjøre og mange tanker å samle hjernen min rundt. Jeg har det tipp-topp om dagen, men jeg regner med det går over med tiden.

♥ PÅ HJERNEN HAR JEG:

Utrolig mange sanger! Jeg anbefaler dere å sjekke ut chill-listen min her og festlisten min her. Av favorittene denne uken finner vi Meghan Trainor – No, Jason Mraz – Wordplay, Charlie Puth – One Call Away, Years & Years – Shine, Coldplay – Hymn For The Weekend og Broiler & Ina Wroldsen – Lay It On Me.

♥ JEG HAR TENKT MYE PÅ:

Flyttingen, interiør, fremtidsplaner og sommerplaner. Akkurat nå er alt usikkert.

P4220211

♥ FESTEN VAR:

Hos venninnen min som fylte 26! Snapstory var oppdatert fra start til slutt, og det ble en koselig kveld med gitarspill, morsomme forretningsidéer, sang og dans. Dessverre endte kvelden med at en av oss ble slått ned blindt på byen og endte på sykehuset, men heldigvis endte det godt. Ta vare på hverandre, folkens! Man vet aldri hvor mye skade et slag kan utgjøre.

♥ FAVORITTKJØPET:

Jeg klikket hjem et par hvite klassiske Reebok sneakers – igjen! Elsker disse skoene, og har hatt de flere ganger.

♥ JEG SPISTE:

Knekkebrød med varmrøkt lakserøre, rødløk og ruccola. Hver jævla dag! Jeg har gått tre uker på diett fra Spisriktig.no, men denne uken har jeg hatt pause. Jeg har spist relativt lite og vært en del på farten, så det har blitt mye grove baguetter, wraps og knekkebrød i farta.

♥ JEG HAR DILLA PÅ:

Sjokolademelk. Herregud, så farlig det er! Nå har jeg innsett at både Oboy og soya-sjokolademelk er gode alternativer til de ferdiglagde i butikken, så jeg kutter hvertfall litt ned på sukkerinntaket ved å drikke det istedenfor. Heldigvis er det lite sukker, brus og karbs ellers, så jeg tenker det er greit med en liter sjokomelk eller to i uken.

♥ JEG SER FREM TIL:

Neste helg i Porsgrunn med Sandra. Vi skal nemlig telte på en semi-øde øy i en eller annen skjærgård – helt alene, to jenter, ett telt, et bål og et par flasker vin. Rett og slett litt avkobling fra det ekstremt oversosiale livet vi lever. Det blir såå deilig!