Skjermbilde 2016-05-09 kl. 23.45.16 Skjermbilde 2016-05-09 kl. 23.45.39 Skjermbilde 2016-05-09 kl. 23.46.03

God kveld! Nå tenkte jeg det var på sin plass med en liten oppdatering. Det har vært stille både her og på instagram de siste dagene grunnet store familiebegivenheter som dessverre blir satt i første rekke, men nå er jeg tilbake på fulltid! Allerede i morgen kommer det en spennende nyhet på bloggen – om jeg får lov å dele den, naturligvis. Noen av de som følger meg på snapchat har sikkert fått det med seg allerede, men jeg skal til Oslo i morgen og møte noen svært spennende mennesker som muligens kan snu hverdagen på hodet de kommende ukene. Med andre ord så er det en grunn til at jeg ikke får oppdatert dere så mye som jeg ønsker, men hold ut – det vil være verdt det, og kanskje får dere bli bedre kjent med meg også. Jeg fikk forresten høre på fest her om dagen at jeg er så annerledes i virkeligheten i forhold til hva jeg er over tastaturet. Jeg bortforklarer det hele ved å si at dere må følge meg på snapchat @Haugaard91 for det er virkelig der det skjer om dagen.Jeg håper ikke blogg blir borte, men jeg ELSKER snapchat over alle andre sosiale medier, og jeg bruker nok litt for mye av hverdagen til nettopp det – å snappe. Vet dere forresten egentlig hvor vanskelig det er å vise personlighet gjennom en blogg? Jeg prøver å slenge inn banneord der jeg vanligvis ville puttet de inn, men det er faen ikke lett.