P6130470P6130476P6130472P6130464P6130474P6130492

SECRET LOCATION // WHO’S THAT GIRL?

Starter dagen med et lite bildedryss fra en av turene vi hadde til en kjent surfestrand mens vi filmet tv-showet. Jeg har aldri kjent på styrken til havet slik jeg kjente den denne dagen. Jeg hadde absolutt null kontroll eller makt over hverken havet eller min egen kropp, og jeg lå for det meste på bunnen med vann i ansiktet sand i trusa. Det føltes nesten magisk ut å få et lite øyeblikk med frihet når man var i denne «reality-boblen» alle snakker om. For tro meg, det er en boble. En innesperret boble full av folk og kameraer. Bare det å kunne få en time på et kjøpesenter, et kvarter i havet eller fem minutter i en turistbutikk uten et tv-team på slep lysner opp resten av uken. Er det ikke rart hvor lite som skal til for å glede når du ikke har makt til å glede deg selv?