Er det en ting jeg virkelig har lært i 2016, så er det effekten av en god, pigmentert highlighter. Contouring er ut, strobing er in! Med en god highlighter fremhever du de beste trekkene i ansiktet ditt, og gjør du det riktig ser ansiktet glødende og solkysset ut selv nå som solen har gjort sin slitasje på den trøtte sommerhuden. Selv legger jeg highlighter på neseryggen, kinnbena og rundt over brynet, på overleppen i amorbuen og litt på haken. Jeg bruker Mary-lou manizer fra The Balm på sommeren, og Mac’s «soft and gentle» resten av året da den har litt mindre shimmer i seg. Denne fra The Balm får du blant annet kjøpt på KarlssonBarlindhaug i Vika, Oslo som fører de fleste produktene fra merket. Ønsker jeg å lysne opp huden under en fuktighetskrem for å få glød på dager jeg ikke bruker make-up bruker jeg en strobe cream fra Mac som har samme konsistens som en lotion. Denne er også perfekt på sommerbrune legger om du vil skinne litt ekstra!

P4220176P6300124P4220175

Ved siden highlighteren bruker jeg «eternal sun» blush fra Mac på eplekinnene sammen med et lett pudder fra BareMinerals for å matte ned eventuell oljete hud og for å dekke røde områder. Ønsker jeg mer farge i ansiktet går jeg over med chocolate soleil fra Too Faced. Jeg vet mange forhandlere i Norge har sluttet å føre Too Faced, men du finner den som oftest på Sephora og Douglas. Mac-produkter anbefaler jeg å kjøpe i en Mac-store.

IMG_2465NAPPYHAIRZ_REVIEW_MAC_COSMETICS_STROBE_CREAM

HAPPY HIGHLIGHTING!