Er det en ting det har blitt mye av de siste ukene, så er det lange kvelder med noe godt og vått i glasset. Det har blitt mye øl og vin, spesielt på Pigen cafè i Drammen, men hva gjør vel det når det er sommer og man er omringet av kule mennesker? Jeg er veldig sosial av meg, og trives sjeldent alene hjemme på sofaen om det ikke er noen spesiell grunn til at jeg er sliten. Sofaen er ingen kjær venn, og jeg liker meg best utenfor husets fire vegger om ikke leiligheten er stappfull av folk. Da trives jeg aller best. I går var intet unntak. Ella hentet meg hjemme, og vi pyntet oss i hæye hæler og gjorde en hverdagskveld om til en liten helaften på byen. Jeg holdt meg til et par glass hvitvin, men i følge snapstoryen til Ella kan jeg ikke si det samme om henne! Når det gjelder Pigen i Drammen så er det restaurant, cafè og utested i ett. Her spiser jeg The Mexican til jeg dør, og sluker det hele ned med en øl, husets hvitvin eller helst – chili mojito, som tilsynelatende har blitt min signaturdrink ute på byen. Dette stedet anbefales! De vant faktisk lokalavisens «beste burger» her om dagen også 😉 Check it out!

P8110748P8110746P8110752

Det er forresten utrolig rart å se meg selv med så rett hår. Rett-ut-av-dusjen-looken! Det får dere ikke se ofte!