Jeg får ikke nok av denne jumpsuiten og gråter omtrent når jeg ser regnet pisker på rutene, vel vitende om at det går enda en dag før jeg får brukt den i Norge. Sommerværet har ikke vært noe å skryte av de siste ukene, og jeg føler høsten har banket på for lenge siden. Varmekablene er for lengst skrudd på inne på badet og peisen har allerede fått smake sine første flammer. Det er tid for myke tekstiler, lag på lag, stearinlys og sjokolade i favorittkoppen. UGG-tøflene er tatt ned fra skohylla og morgenkåpen henger klar på soveromsveggen hver eneste morgen – for vi vet vel alle hvor lett det er å forsove seg om det er kaldt på rommet når man våkner? Jeg elsker høsten, men jeg er ikke ferdig med sommer. Høst, du kan komme tilbake i oktober. Nå vil jeg ha jumpsuits og kjoler. Flere sene kvelder med Postgirobygget, bål, blomsterkrans og daiqueries.

P7060628P7060629

Jumpsuiten er forresten kjøpt på H&M på salg på Cascais Mall utenfor Lisboa for under 200 kroner. Kupp, sa du?