1. For en gangs skyld, lære meg å si nei! Jeg er et skikkelig ja-menneske og er med på absolutt alt, og noen ganger går det utover andre, kanskje mer viktige ting. Jeg har hatt en eller to dager på sofaen siden jeg kom hjem fra TV-innspillingen for en måned siden, og det har gått i ett hver eneste dag med venner, fest, roadtrips og moro. Denne høsten byr på nye utfordringer med tanke på at tv-programmet snart går på lufta, og forespørslene er mange, så det er i år viktigere enn noensinne å vite hva jeg takker ja til og ikke.

2. Ta en skikkelig opprydding i leilighet, kjeller, loft og bod. Pakke ned resten av flyttelasset i esker, sortere de 300 sko-parene jeg har og kanskje til og med kaste noen av de 50 vinterjakkene som henger og slenger. Jeg ønsker at den kommende leiligheten blir ryddig, clean og minimalistisk, og da er det noen ting jeg rett og slett må kvitte meg med. Jeg orker ikke å starte på nytt med fulle skuffer og skap, og masse ting jeg ikke trenger.

jeans

3. Ta et realt raid på IKEA! Jeg skal kaste alt jeg har av glass, tallerkener og bestikk og kjøpe nytt. Samme med kjeler, boller, tupperware og alt annet krimskrams man behøver på et kjøkken. Jeg er klar for en ny og fresh start med nytt, ubrukt utstyr. For ikke å nevne at jeg for første gang i hele mitt liv får oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin dere – livet uten er faen ikke verdt å leve! Haha!

4. Bestille tur til Los Angeles! Business, not only pleasure. Jeg skal ned å jobbe hardt for karrieren min, og etter TV-stuntet mitt er planen å opparbeide meg kontakter på kryss og tvers av landegrenser innen media – da spesielt TV. Bloggen blir selvfølgelig med på tur, så nå er det bare å sette seg ned i godstolen å spare penger!

5. Bli flinkere til å planlegge blogghverdagen. Det skal ut 1-2 innlegg hver eneste dag, og de skal være kvalitetsstemplet av yours truely. Det blir mange photoshoots, konkurranser og debatter i fremtiden, ladies!

6. Nyte det nye livet jeg har fått servert etter jeg kom hjem. Mer om dette får dere høre om på bloggen senere!